Vybrané reference


Více než 25 let zkušeností se systémy kategorie ERP

Individuální přístup spolu se snahou hledat při realizaci zakázek vždy nejdříve ekonomické přínosy pro uživatele vedl podstatným způsobem k tomu, že se firma Berghof může opřít o nadprůměrnou spokojenost zákazníků.

Díky vyzrálé funkčnosti implementovaných řešení a komplexnímu know-how podnikových procesů ve výrobních firmách realizovali pracovníci fy Berghof řadu úspěšných projektů. Rovněž je třeba zdůraznit spolupráci s PSI Berlin, významným dodavatelem ERP řešení, která jako první zahrnula naše adaptivní regulační moduly do svého ERP standardu.

K zákazníkům firmy BERGHOF patří více než 100 úspěšných výrobních podniků s nejrůznější organizací a velikostí.


  • WERKÖ GmbH

    Přesné nástroje.

    Implementace a customizing systému PSIpenta v podniku se sériovou a hromadnou výrobou při výrobě nástrojů. Reálné termíny dodávek počítá CTP. Adaptive/SRM průběžně reguluje nastavení ERP pro kvalitní plánování a optimalizaci zásob.

  • Variomatic Werkzeugmaschinen GmbH

    Obráběcí stroje

    Migrace systému PSIpenta a optimalizace při využívání nových funkcí. Zjednodušení a zefektivnění obsluhy systému, uživatelé se mohou jednodušeji orientovat v systému snadných používáním lokálních nabídek, hromadných operací a individuálních tlačítek/ikon - vše bez úprav zdrojových kódů systému. Dále byla podstatně zlepšena podpora analýzy chybějících položek.

  • Profiroll Technologies GmbH

    Strojírenství, výroba nástrojů.

    Optimalizace procesů při výrobě nástrojů díky nasazení PSIpenta Adaptive. CTP počítá reálné termíny již ve fázi založení zakázky v prodeji. Integrovaná plně automatická Dynamická Synchronizace Procesů vč. Regulace Zpožděných Zakázek (DPA) počítá mj. optimální pořadí operací na úzkých místech a přispívá k jejich plynulému zásobování, zvýšení dodací spolehlivosti a spokojenosti zákazníků.

  • MTM Power Messtechnik Mellenbach GmbH

    Měřící technika.

    Nasazení modulů SRM-PRO a CTP => extrémní zvýšení dodací spolehlivosti při současné optimalizaci zásob na bodech rozpojení vazby na zakázku a zkrácení dodacích lhůt. Integrovaná plně automatická Dynamická Synchronizace Procesů vč. Regulace Zpožděných Zakázek (DPA) rozpozná vzniklé problémy na úzkém místě, které eliminuje průběžnou optimalizací pořadí operací na úzkém místě a jeho plynulým zásobováním s ohledem na automaticky přiřazenou prioritu.

  • MIKROMAT GmbH

    Přesné strojírenství, obráběcí stroje.

    Integrace PSIpenta s komponenty VARIAL - finanční účetnictví, nákladové účetnictví, personalistika, majetek. Díky krátké době potřebné k migraci a snadnému zaškolení mohl být systém uveden do provozu rychle a bez zbytečných průtahů. Podstatná úspora času při pořizování dat a zakázek díky optimalizovanému uživatelskému rozhraní.

  • LEAX Brinkmann GmbH

    Soustruhy, ozubená kola, převodovky.

    Nasazení systému PSIpenta a plně integrovaného APS řešení DPA (Dynamic Production Adjustment) pro efektivní zpracování a synchronizaci zakázkové výroby a předvýroby komponent na sklad.

  • LABOM Mess- und Regeltechnik GmbH

    Měřící technika (tlak, teplota).

    Implementace SRM-PRO => zvýšení dostupnosti produktů + snížení skladových zásob. Dynamická synchronizace procesů (DPA) umožnila podstatné zvýšení transparentnosti ve výrobě při současném zlepšení dodací spolehlivosti.

  • Kusch & Co GmbH

    Sedací nábytek, vybavení objektů.

    Využití PSIpenta Adaptive (SRM, CTP), zvýšení dodací spolehlivosti a minimalizace chybějících položek.

  • Hosokawa Alpine GmbH

    HOSOKAWATechnologická zařízení: mlýny, zařízení na výrobu fólií.

    Implementace modulů BERGHOF Adaptive za pouhé 3,5 měs., přičemž bylo dosaženo podstatné zlepšení dodací spolehlivosti a zvýšení transparentnosti ve výrobě.

  • GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

    GEMÜVentily a měřící technika.

    Využití modulů BERGHOF Adaptive k drastické redukci dodacích lhůt a zásob, nasazení SRM, DPA a komponent CTP multi site.


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.