Vybrané reference


Více než 25 let zkušeností se systémy kategorie ERP

Individuální přístup spolu se snahou hledat při realizaci zakázek vždy nejdříve ekonomické přínosy pro uživatele vedl podstatným způsobem k tomu, že se firma Berghof může opřít o nadprůměrnou spokojenost zákazníků.

Díky vyzrálé funkčnosti implementovaných řešení a komplexnímu know-how podnikových procesů ve výrobních firmách realizovali pracovníci fy Berghof řadu úspěšných projektů. Rovněž je třeba zdůraznit spolupráci s PSI Berlin, významným dodavatelem ERP řešení, která jako první zahrnula naše adaptivní regulační moduly do svého ERP standardu.

K zákazníkům firmy BERGHOF patří více než 100 úspěšných výrobních podniků s nejrůznější organizací a velikostí.


  • Fibro GmbH

    Implementace PSIpenta adaptive přinesla firmě FIBRO zvýšení likvidity ve výši 1,5 násobku měsíčního obratu. Stejně významné je spojení 3 podniků skupiny FIBRO s různým charakterem výroby a různými požadavky na logistiku (technologická zařízení - zakázková kusová výroba, průmyslová automatizace - zakázková výroba s problematikou variant, normálie - sériová výroba), přičemž regulace veškerých zakázkových sítí a zásob probíhá v jednom centrálním systému.

  • Achslagerwerk Staßfurt GmbH

    Kolejová vozidla, technologická zařízení.

    Nasazením SRM-PRO byla výrazně zvýšena dostupnost materiálu s dlouhou dodací lhůtou, CTP podstatně zjednodušilo a urychlilo výpočet termínu dodávky. Integrovaná simulace počítá a včas eliminuje potencionální chybějící položky. Dynamická synchronizace procesů (DPA) zvyšuje transparentnost na novou úroveň, zejména při synchronizaci zakázek s anonymní výrobou komponent na sklad.

  • AGA Zerspanungsstechnik Gera GmbH

    Strojírenství, sériová výroba soustružených a frézovaných dílů. 

    Za pouhých 5 měsíců firma implementovala a uvedla do provozu systém PSIpenta s podporou všech relevantních procesů včetně napojení EDI na firmy ZF-Sachs a Ixetic. Dynamická synchronizace procesů (DPA) zajišťuje automatizovanou a reálnou dispozici od všech materiálových položek. Přitom je přes celý řetězec od nákupu až po expedici povinně vedeno číslo šarže. Archivaci a řízení všech relevantních dokladů zajišťuje správa dokumentů. Optimalizaci výroby doplňuje řízení kapacit a plánování pořadí operací na pracovišti.


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.